Handelsbetingelser

Hængerdetlige.dk

CVR-nummer: 39740052

Priser

- Alle priser er inkl. 25% moms.

Betalingsform:

- Alle Kreditkort, Mobile Pay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering:

- Vi sender kun i Danmark. Vi udsender pakker hver tirsdag og torsdag. Leveringen er 2-6 hverdage. Du kan forvente længere leveringstid i helligedagene. Leveringen håndteres af PostNord.

Kundeservice: 
- Alle henvendelser bedes henvendes i kontaktformularen.

 Fortrydelsesret: 

- Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har købt varen. 

- Ønskes der personlige ændringer til plakaten, frafalder retten til fortrydelsesret.

Reklamation:

Købeloven er gældende, og du har 24 måneders reklamationsret som forbruger. Er varen forskellig fra dens beskrivelse på købstidspunktet, eller har den mangler, har du mulighed for at indsende en klage. Er reklamationen berettiget, kan du afhængig af den konkrete situation få hele eller dele af beløbet returneret, ombyttet varen eller få varen repareret. 

Du skal reklamere inden for rimelig tid, når du har opdaget fejlen. Reklamerer du to måneder efter, at fejlen er opdaget, er reklamationen altid rettidig. 

Hvis reklamationen er berettiget, dækker vi dine rimelige fragtomkostninger. Den skal returneres i forsvarlig emballage.

Du skal tydeligt kunne dokumentere manglerne med billededokumentation for at få pengene tilbage.

Hvis din pakke er blevet beskadiget, skal du selv kontakte PostNord og indsende en kontaktformular, hvor du beskriver skaden.

Returnering: 

- Du skal give besked, hvis du vil fortryde dit køb. Når du har oplyst os om, at du vil fortryde dit køb, har du herefter 14 dage til returnere varen til os. Du betaler for returnering af pakken, og bliver varen beskadiget under transporten, vil du hæfte for det.

- Ønskes der personlige ændringer til plakaten, frafalder retten til returnering.

Databehandling:

Vi modtager kundedata, når du køber et produkt og selv videregiver oplysningerne. Vi indsamler kun de nødvendige data. Foretager forbrugeren et køb, indsamles og behandles der information om følgende: 

- Navn
- Adresse 
- Telefonnummer
- Email

Vi bruger dine data til at gennemføre betalinger i forbindelse med et køb og kontrollerer gyldigheden af oplysningerne. Vi bruger oplysningerne til at give brugeren information, tilbud og nyheder, som kan have interesse for den givne bruger, hvor brugeren har afgivet samtykke til at blive kontaktet vedrørende disse formål.

Du har ret til at anmode om eller slette dine data.

Klageadgang og kontakt:

Du kan udfylde en kontaktformular, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for to hverdage.

Hængerdetlige.dk kan ændre sine handelsbetingelser ensidigt.

Den danske lov er gældende for alle handler hos Hængerdetlige.dk. Skal en eventuel sag indbringes, vil det være i Aarhus Byret.